Al je verzekeringen op één adres.

Verzekeringen

Deskundig en objectief

Je kunt overal een verzekering afsluiten. Maar heb je dan ook de beste verzekering? Een die je niet meer geld kost dan nodig is voor je wensen? Of een die precies de voorwaarden bevat die voor je situatie van toepassing zijn? Die kans is klein. Een adviseur als Etzékera helpt. Deskundig en objectief. Voor elke verzekering die je bij ons kunt afsluiten, maken we gebruik van meerdere maatschappijen. Etzékera is namelijk niet gebonden aan welke maatschappij dan ook. Liever kiezen we voor een lange termijnrelatie met jou.

Een antwoord op elke vraag

De inboedel verzekeren? Bedrijfsrisico’s verzekeren? Je auto verzekeren? Of het risico op arbeidsongeschiktheid verzekeren? Je merkt het, bij Etzékera kun je alle verzekeringen afsluiten op maar één adres: bij je thuis, of ingeval het om bedrijfsverzekeringen gaat bij je op de zaak natuurlijk. Rustig in je eigen omgeving, met alle tijd voor jouw situatie. Uiteraard ben je bij ons op kantoor ook van harte welkom.

Ondernemen is risico nemen. Maar waarom méér risico nemen dan je lief is? Je wilt wel dat schade aan je bedrijf de continuïteit niet in gevaar brengt. Etzékera helpt met een compleet pakket aan bedrijfsverzekeringen. Eén pakket voor alle verzekeringen die een ondernemer maar nodig kán hebben. (Kán hebben, want samen wegen we af of het verstandig is overal een verzekering voor af te sluiten.) Van het bedrijfspand en de goederen-/inventaris tot en met de dure ICT-apparatuur. En van transport tot milieuschade. Wel zo makkelijk. En met Etzékera weet je ook dat er altijd direct iemand voor je klaar staat áls er iets gebeurt.

De personal touch in verzekeren

Wil jij weten hoe wij
voor jou werken?